Wednesday, July 05, 2006

Helge Fossmos hemsida tar DIG innaför Helges murar

Glöm sommardeckaren eller spänningsromanen med mördarmunkar och kristna sammansvärjningar (that's soooo last year). Go for Helge Fossmos hemsida istället

Här finns allt du någonsin önskat dig. Från fängelset svarar Helge på roliga läsarfrågor, reagerar över saker som händer utanför hans livstidscell så som att Knutyförsamlingen åker på studieresa till Ludvika och att Åsa Waldau skall öppna SPA. Läsare som Totte tycker att "det vore trevligt och en aning stämningsförhöjande om Helge kunde svara på några korta frågor... vilket Helge gärna gör. Vi får veta smått och gott så som att dill och gräslökchips är citat "enda alternativet SMILEY", att han är mer höger än vänster och att Notting Hill är hans favvofilm.

Man kan även prenumerara på förändringar på Helges hemsida som för övrigt är väldigt snygg. Skall kontakta webmastern och sätta honom i arbete med att göra Dynamics nya hemsida. www.fossmo.se är snäppet snyggare än vår gamla men, det bara sporrar än att göra vår SÅ mycket bättre. Borde kanske skriva till Helge och berätta det.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Gapskrattar!
Själv tycker Helge att hans webbplats ser lite tråkig ut. (Ja, det är jag som gjort den.) Jag skickade just det du skrev i bloggen till honom. ;-)
/webmaster, fossmo.se

7:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

Keep up the good work. thnx!
»

11:02 PM  

Post a Comment

<< Home