Sunday, January 14, 2007

Are you gonna go my way?


Mycket alkohol har transporterats sig on och ut genom min kropp denna helg. Modem på Orange på fredag och Birger Jarl lördag. Två olika klubbvärldar jag båda uppskattar mycket. På Orange hamnade jag på toaletten med en nyss fyllda 18-åring. "Ligg inte med killar bara för att de är äldre!" blev mitt duckna tips till henne. På BJ hade jag och Fia ett litet hav av beundrare framför och bakom vårt lilla podium vi dansade på. "Vi ligger inte med killar som inte är feminister!" var vårt desto mer uttänkt uppfostrande motto där.

Kul kvällar båda två. Peaken på hela helgen var när Oskar Belani sjukt uppe i varv lördag 02.55 stagedivade med sikte på BJ:s fräsiga skinnsoffa och hamnade på golvet till tonerna av "Are you gonna go my way". Vet man inte vem Oskar Belani är kan man nog tyvärr inte föreställa sig hur rolig sitationen var.

Annars så har jag skrivit mina första klubbtips:

"Det är inte mycket som är orange i Orange bar och Festvåning, mer än de inbyggda lampornas sken under bardisken, eller färgen på de drinkar som man råkar späda ut med Fanta istället för med gin... dåligt skämt.
Hur som helst så finns chansen att se ett helt prisma av färger på näthinnan när ställets dj sätter igång den förföriska reaggemusiken. Tänk Jamaica eller sommarfestival och du hamnar skönt rätt. Onsdag 21.00 18 år "

"Är sju ditt lyckonummer. om inte så kan det bli det när du hittar ditt livs stora kärlek på Seven. På onsdag har du sex timmar på dig, närmare bestämt mellan 20 och 02. Kommer du före 22 är entrén gratis och ölen billigare".

Jag är SJUKT nöjd, det om lyckonumret sju känns helt klockrent och det om reaggegrejen som liksom är lite skönt flummig - I'm the man!!! Vad tycker ni?

Kjamizz

Lisa Allström

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Det stavas reggae!

11:33 AM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

haha ja alltså om det inte framgick så var det inte jag som skrivit texten...

men visst är det intressant att folk kan publiceras i tidningar med 100 000 ex i upplaga och inte stava reggae rätt!

jag är inte världens stavningsgeni men hallå korrläsare?

3:44 PM  
Anonymous Anonymous said...

Efter att i helgen ha varit inblandad i en diskussion om att googla på folk man av en eller annan anledning är intresserad av tänkte jag att jag borde testa vilka hemskheter en sökning på mig själv skulle avslöja. Och mycket riktigt! Jag som trodde att sådant som hände fem i tre var bortglömt fem över.

Tack, Anna-Maria, för att du låter framtida eventuella intressenter få veta vilken härligt spontan och crazy kille jag är - utan att ens behöva upptäcka det själva.

Internet ÄR fantastiskt. Och vilken kväll det var föresten.

9:43 PM  
Anonymous Anonymous said...

...och det mest intressanta av allt är att det aldrig stod "reagge" i tidningen, utan reggae. Även om jag har felstavat mycket annat i mina dar. Kjamizz på dej också Ami, whoever you are!
/Lisa Allström - utflyttad Uppsalabo, numera redigerare och korrekturläsare på Svenska Dagbladet

11:51 PM  

Post a Comment

<< Home