Monday, October 09, 2006

Ami soon aka häftig jeansperson

Kära blogg. Det finns många roliga saker med mitt jobb. Att high-fiva med personer som kallas Stoffe och Tonkan är en. Att få sex par gratisjeans inom loppet av en månad är en annan. I'm turning into the häftig-jeans-person jag tidigare föraktade. Döda mig om jag börjar säga "jäääävligt clean bralla det där".

7 Comments:

Blogger Annamaria och Andrea said...

varför då? för att jag får gratisjeans? för att jag håller på att bli en jeansstjärt? frågorna är många, svaren är få...

12:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

vad är det för jeans på bilden?

4:25 PM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

haha jag vet faktiskt inte! googlade på Acne-jeans och hittade dem... Men du, kom in på Stuk i Uppsala så kan vi hitta ett par liknande MEGASMILEY!

11:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

Haha! Bor inte i Uppsala tyvärr. Men faktum är att jag har jeanstrubbel, och det är väl inte mer än rätt att jag ber dig om hjälp då? De enda jeans jag vet passar mig är acne hex. Men nu behöver jag nya och jag gillar ingen av tvättarna. Vill ha mörkblå utan slitningar eller svarta, och inga fula loggor. Har du något tips?

10:08 AM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

Acne Hex är ganska höga i midjan men smala i benen. Det finns inte jättemånga som är höga midjan än fast det sägs att det skall komma mer och mer.

Claes-Göran heter Bondelids nya jeansmärke, de har många helt urspårade modeller men en som är hur snygg som helst! Snyggt mörkblåa, ganska raka men smala ben, lite stretch, inga loggor och normal/lite hög midja. Påminner mycket om den vanliga mörkblåa-Acne Hepen fast mycket snyggare och bättre kvalité. Och roligare så klart - alla har ju den mörklblåa hepen!

Tigers modell Skogsberg är också hur snygg som helst på typ alla! Finns i en riktigt mörkblå också.

Men jag rekommenderar dig att ta en liten stund i någon butik som faktiskt kan jeans och prova igenom lite. Det kommer in så mycket folk till oss och säger att de inte passar i något och sen tar vi fram lite olika märken och modeller och de passar i jättemånga. Man måste hjälp med storlekar och modeller!

1:29 PM  
Anonymous Anonymous said...

OK, tack för tipsen! ska testa dem.

1:51 PM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

det var så lite så!

9:36 PM  

Post a Comment

<< Home