Monday, September 10, 2007

Ett litet vykort


Ar precis hemkommer fran en batovernattning i Halong Bay vilket var fantastiskt pa manga olika satt. Breathtaking natur, att ligga och lyssna pa musik under tropisk natthimmel som lyses upp av blixtar i fjarran, nattbada i 30-gradigt vatten och bli dyngfull med galna britter. En skon israelisk miltar rakade gravt i luven pa en vacker halvegyptier om Israel-Palestina fragan men natten slutade lyckligt (hrm) med att de eventuellt sprackte respektive forhallande pa hemmaplan med att ligga med varann i Ginas (!) sang. Mer bilder kommer snart. Dock inte pa knullande israeliska fiender. Det vore nat det...

ps. vi ater sjukt mycket sant har ds:

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jag slits mellan att själv vilja äta bläckfisken och att bli nervös utav det stora människolika ögat.

11:27 AM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

haha den var fett god faktiskt! allt ar sa farskt sa det finns inte! de bara plockar upp godsakerna ur deras enorma restaurang akvarium EFTER att man bestallt. lovely indeed.

3:18 PM  
Blogger Alessi said...

Alltså, dina bilder gör en alltid så sugen på att resa! Du är så jäkla bra på att få med det där lilla fina vardagliga. Hoppas ni fick nytta av industridesigner-pekinesen förresten :)

Hade fint!

/Alessi

7:51 PM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

tack sa mycket!

dessvarre kanske det inte blir sa mkt fina bilder framover... min kamera har blivit smittad av datavirus via USB-porten och beter sig oerhort markligt och jag kan inte lagga over bilder riktigt! Panik! Till raga pa allt lyckades jag ju crasha en 3500 kronorskamera efter att ha agt den i 45 minuter innan jagakte. Jag ar sa otursforfoljd!

Var kul att hanga med lite expats i Beijing. Berikade resan pa ett ovanligt backpackersatt da vi bara hangde med kineser dar annars...

hare bra i stocktown!

2:07 AM  

Post a Comment

<< Home