Tuesday, February 27, 2007

Just ja! Det jämlika dansgolvet ja!

Viktors begäran. Fredagens krönika. Hoppas på frånvaro av reaktioner från min kristna mormor gällande strippstångsdansen. Mamma räknar mig redan (och har alltid gjort) till "böglobbyn". Själv fick hon nog av bögar på Konstfack. "Dom tror att de är nåt". Eeh ja.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Känns överflödigt att säga att den var briljant.

9:55 AM  
Blogger Mallin said...

haha. vad roligt. jag skickade den din min husbög som tänker åka till bukarest nästa helg för att kunna se den svenska uttagningen till erovosion på TV! gud. ska bli spännande att se vad han säger. jag är lite slö med bloggandet här. lite annat har kommit i vägen men snart så.

2:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

Känns inte alls överflödigt att säga att du har en väldigt bra poäng vännen!

8:55 PM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

malin:

ja du får göra det! jag var lite nervös över hur folk skulle uppfatta den. hade lite ångest över användandet av uttrycket häxbrygden i sammanhanget... Jag blev lite nojjig över om en del homosexuella skulle tolka det som att jag spädde på bilden av homosexualitet som något mystiskt, mytiskt, tvivelaktigt även fast det var skrivet med ironi. du får fråga din kompis vad han tycker och redogöra... folk tolkar så olika, men det bli så jävla trista grejer om man hela tiden tänker att "någon kanske tolkar det så, någon kanske tycker att jag är så etc ect".

Ser fram emot lite bloggande från dig igen snart, men hetsa inte. Det blir inte bra bloggande om man skriver för att man måste...

9:32 PM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

Viktor:

Tack!

9:33 PM  

Post a Comment

<< Home