Saturday, August 19, 2006

Hösten närmar sig med stormsteg. So does Dynamic

Snart drar nya Dynamic-säsongen igång och den kommer bli ännu bättre än den förra! Det kan jag självsäkert lova! Som vanligt kommer vi vara först med allt bra och ni kommer dansa som ni aldrig dansat tidigare. Kalle J gjorde tex. sin andra spelning någonsin hos oss och Kornél var fortfarande en relativt okänd slyngel vi gav en 500 lapp i gage (ok det var vår andra gång innan vi fattat vad som var ett skäligt gage).

Nämen ärligt, det kommer bli grymt. Ni som kanske hittat hit via Dynamics gästbok vet att vi fick en döv tant på oss i mitten av vår första termin. Den döva tanten fick vi på köpet med Norrlands, kanske som någon megaliten klausul i osynlig text vi missade i avtalet. De första två Dynamic körde vi i ganska små tighta lokaler som tog 250-350 pers. Ganska lagom för den då väldigt oetablerade technon i Uppsala. Efter andra gången blev vi dock informerade om att det bodde en döv tant väg i vägg med ett av våra dansgolv. Ni som har sett "It's all gone Pete Thong" (eller kanske är döva själva!) vet att döva känner vibrationer. Techno som innehåller mycket bas ger mycket vibrationer = tanten började jiddra med störningsjouren. Vi fick alltså inte ha de lokalerna och blev mot vår vilja "uppgraderade" till att ha i stora salen om vi ville ha två dansgolv, vilket vi ville eftersom det var grunden i vårt klubbkoncept. Detta funkade skitbra de gånger vi hade 700 pers men tvingade oss hela tiden att tänka kommersiellare än vi verkligen ville. Det finns liksom inte 700 pers i Uppsala som lyssnar på techno och medvetet väljer en technoklubb framför r'nb eller schlager. Kom det istället 400 pers blev inte känslan lika bra heller trots att det i sammanhanget är väldigt mycket folk. Så nu i höst skall helt enkelt köra på vår första lokalkonstalation dock med döva-tant-rummet mer som chillare loungehäng. Lite mindre Dynamic alltså. För den konstnärliga friheten och svettig känslan.

Martin håller på med en ny hemsida, vår gamla är verkligen en skam för en så bra klubb. Det är även han som gjort våra affischer. Erik publicerar en del av hans illustratioer i sin blogg
också. Här är han mannen bakom pennan: Martin Wollerstam (En några år yngre, mörkhårig och helt sjukt vintervit Ami finns vid hans sida)

Just nu är vi i full gång och kontaktar en himla massa artister och dj:s vi sett och hört runt om på allt vårt jet-set klubbande i Europa (eeeeh och timtals framför My Space om musikbloggar..) We'll bring the best to you! Skriv in datumen i era kalendrar nu så ni inte missar något:

Lördagen 9/9 Big Premiär!
Lördagen 28/10
Lördagen 25/11
Lördagen16/12 Big Goodbye! Sista Dynamic någonsin!

Skriv också upp er på vår nyhetsbrev så är ni garanterat först med all Dynamic-info.

Känns himla kul att sätta igång nu och vi hoppas på fler kvällar som tex. Özgur Can och Din Stalker-kvällen då dansen fortsatte ett bra tag trots svenska-tjur-vakterna som tände lampan och ville att vi skulle gå hem.

Nu drar jag till Paris en sväng men det blir säkert någon uppdatering därifrån...

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

NEEEEEEEEEEEEEEJ JAG SKA PÅ PERSISKT BRÖLLOP DEN 9/9:E !

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !

12:58 AM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

Persiskt bröllop låter iof inte fy skam det heller. Vi kanske kan ha gemensam efterfest? Du står för maten, vi för drickat och musiken? haha

1:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Aha

Vi spelar gärna på Dynamic! Vi befinner oss förmodligen i trakterna runt den 9 september.

Angående vad vi spelar se vår blogg men det brukar bli en blandning av sydamerikaner som ger ut på tyska skivbolag, rejvnostalgiska houseproducenter samt naturromantisk techno.

Allvarligt menat.Och vi billiga ;)

7:51 PM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

Yo Adde!

Såg inte din kommentar förens nu.. 9:e september är dock helt spikade och klara..

fick en liten alkoholstinn uppdatering från er klubb igår genom Murre som ringde min pojkvän och svamlade lite.. hoppas det gick bra!

4:30 PM  
Anonymous Anonymous said...

Yo A!

Inga problem.

5:37 PM  

Post a Comment

<< Home