Thursday, August 31, 2006

O-ljuva 90-tal


Vart börjar man? Vad säger man? Var det verkligen så hemskt på 90-talet som det framstår i den här tidningen? Var verkligen Uppsala Sveriges största stad 1993? Varför kan Uppsala aldrig lyckas med att göra en någorlunda kvalitativ kultur- och nöjestidning? Vilka fan är de där Sleep som listas bland alla andra kända namn under trash nite-annonsen? Vad gör de idag? Vad gör människorna bakom den här tidningen idag? Vad gör STEFAN ANDERSSON idag? Var layouten ens ok då? Vem valde namnet på tidningen? Är det bara jag som är galna feministen som övertolkar eller kan det faktiskt finnas en liten crazy baktanke med hur in & ut kan tolkas, i så fall känns inte det lite symboliskt för det mesta man inte saknar med 90-talet? Känns inte hela tidningen lite symbolisk för vad man inte saknar med 90-talet?



Alladin, Blodröd Sol, Oskuldens tid, Dave, Drömkåken, Firman, Mannen på balkongen och Sömlös i Seattle är för övrigt de filmer som recenseras. Känns inte det som hela det (kommersiella) tidiga 90-talet sammanfattat i en sida filmrecesioner?

Hela tre annonser finns även för den 90-tals trenden som jag tillsammans med fejk-ekologiska "naturliga" kläder hoppas ALDRIG kommer tillbaka hur retro det än känns:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

haha!

3:49 AM  

Post a Comment

<< Home