Wednesday, November 22, 2006

Näst sista Dynamic - you don't wanna miss!

Kära klubbvänner. Kära technovänner. Kära Dynamicvänner.

Det är snart över. Dynamic-eran alltså. För er besökare kanske det inte handlar om någon era men för oss som arrangerar är det definitivt det. Whatever, vår egen gråtmildhet kan vi spara till nästa Dynamic-nyhetsbrev som kommer att bli det sista. Detta är dock inte det sista och vi kommer som alltid med glada festtillbud så varför tjura?

Nu på lördag den 25 bjuder vi på vår tolfte fest under Dynamic-flaggen. Förutom att bjuda på högkvalitatativ fest vill vi med kvällen dessutom slå ett slag för ghettotechen och Uppsala som producentstad. Vi har bokat två spännande ensammän som båda valt elektronik framför gitarrer: Profondo J och Krok. Att de båda är technomän är inte den enda likheten men för att få till en polariserande spänning kan man kanske att säga att Krok-Claes druckit rödvin och myst med Paul Kalkbrenner framför sin laptop, medan Profondo-Jon sniffat damp-medicin och drömt om hustlin' sci-fi-porr.

Kroks relativt hårda Konstfacks-techno har på 2000-tals manéer myspace-spridit sig som en löpeld till precis rätt människor (självklart oss inräknade). Han och hans broder Nordpolen har legat på Digfi-listan ett antal veckor, Klas gjorde sin första live-spelning på Spy Bar förra veckan och alla spår Uppsala-sonen en JÄTTEljus musikframtid. Spelningen på Spy Bar var precis så som Konstfacks-techno bör vara live - överraskande hård! Klas låter även hälsa att denna spelning kommer bli ännu bättre då han även tänker koppla in trummaskinen!

Om Profondo J vet vi inte så mycket mer än att hans livespelningar skall vara sjukt tuffa, att Elin Alvemark höll på att ställa in sin högstadie-reunion bara för att spela med honom och att han en gång försökt fly från polisen i en sky-lift i centrala Stockholm. Bådar bra fest alltså.

Förutom dessa två festliga herrar spelar nyblivna skivbolagsbossarna tillika Dynamic-arrangörerna Anders och Anders minimal och maximal techno.

Väl mötta på lördag!

Norrlands Nation
Lördag 25/11
21.00 - 01.00
40 / 70
Kårleg

(Ni bloggläsare kan känna er välkomna att be om gästlista om ni skulle vara utan kårleg...)

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jag är sjukt pepp på ikväll!

4:30 PM  

Post a Comment

<< Home