Tuesday, December 12, 2006

En söndag för 1.5 år sedan vaknade jag upp och kände mig som en av de tuffa killarna.

Känslan försvann ganska snabbt och har från och med på söndag ingen grund alls. En gång till har dock folk möjligheten att se mig som lite häftig...


Kära Dynamicvänner!

Efter lite mer än ett år så har slutet kommit för Dynamic. Vi förutsätter att ni har haft roligt, vi förutsätter att det inte blir slutet för technofesterna i Uppsala och vi förusätter att ni som tar över efter oss lägger ribban lika högt som vi har försökt att göra.

Denna sista gång bjuder vi på det finaste vi har på technoscenen i vår egen stad. För att blicka utåt måste man blicka inåt! Vi har bjudit hit in en en veteran (nåja), en nykomling och en klubbdrottning - en sammanfattning av vad vi tror och hoppas på alltså. Det lite äldre gardet ugörs av Unai som gör en av sina få livespelningar i Uppsala. I somras kom hans kritikerrosade skiva A love moderne, vars vackra melodier och krispiga ljudbild bidrog till gåshud på all världens klubbar. Den 16/12 kommer även vi i Uppsala till slut att få ta del av dessa....


Nykomlingarna (nåja, de har spelat en hel del faktiskt...) utgörs av Klikkboxning som gör sin första live-spelning någonsin!
De träffades då de båda dj:ade på Dynamic och sedan dess har ljuv musik uppstått som det brukar heta. De har gjort sig ett namn i främst Uppsala och Stockholm pga deras dj-set där ryckiga rytmer och märkliga ljud blandas med stora basgångar och en skvätt melodier. I somras kom deras första tolva, "Vart tog dom vägen" på Özgür Can:s bolag Plejour Audio. Tolvan gav dem en hel del uppmärksamhet, men någon live-spelning har som sagt inte hunnits med innan nu. Sen i somras har de planerat inför denna första livespelning så vi ser fram emot vad som kan tänkas komma ur högtalarna framåt 1-tiden den 16:e.


Klubbdrottningen ifråga är Elin Alvemark bördig nästan från Uppsala (eeeh Enköping). Hon kanske för den oinvigde framstår som någon allmän DN-På-Stan-tyckare men det är inte därför hon gästar Dynamic. Elin var klubbföreståndarinna för förra årets absolut bästa klubb: Paradise på Marie Leaveau. Sedan hon bestämde sig för att lägga ner Paradise med flaggan i topp har hon tagit sig an en hel del andra projekt. T.ex. att spela den musik hon tidigare bokade folk i 50 000-kronors klassen att göra. Elin gästar Dynamic pga av hennes technofest-skills och opretentiösa inställning till att skapa fest. Elin har inget intresse av att impa på de tjuriga label-spotar-killarna utan bryr sig om alla oss andra som älskar techno och dans och inte namnrabblande för namnrabblandets skull. Elin är inte en av de dj:sen som inte kan skilja på röka-på-balkongen-technon och dansgolvstechnon. Supportar Elin gör Stefan Thungren som driver klubben Go-Bang! som numera huserar på Stureplans nyöppnade techno-meckat Teatron!


Ytterligare ett tillskott till line-upen är Peter Nilsson från CDOASS som kommer att värma upp med lite disco, italo och annat matnyttigt.


Vi rekommenderar att ni är där i tid eftersom folk redan i mitten av november började höra av sig om gästlista till denna gång! Vi syns på lördag vänner!

Pus å kram och tack för allt!

Annamaria och Anders

Lördagen 16/12
Norrlands Nation
21 - 02
40/70
Kårleg

6 Comments:

Blogger Mallin said...

Jag traffade jonas pa dynamic for ett ar sedan. synd att jag inte kan vara dar och fira.

kan ni inte starta nan ny klubb nu sa kan jag fa vara oststatsdj? vet nu hur mkt bra hits det skapas har?

10:21 AM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

ja just ja det gjorde ni ju! hans flatmate från Stockholm var fö på dynamic nu förra gången. Han kallades för mini tror jag! asskön!

Ruskidiscon borde helt klart komma till Sverige också snart ävenm fast marknaden säkerligen inte är lika stor som tex. Tyskland.

puspårä

4:07 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ni kommer att saknas.

Fina sista bokningar ni gjort. Respektfulla på något sätt.

12:29 PM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

Tack!

Vad roligt att du tycker det!

12:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

alltså annamaria, din blogg är ibland helt jävla underbar! läser den lite då och då och har gjort i typ ett år. haha, till och med när jag bodde i frankrike (jävla stalker. bara rubriken på det här inlägget liksom... /Caroline, elevråd, typ längesen.
Har också börjat blogga nu för att verka cool men jag har nog inte blivit på g med att skriva så intellektuella grejer som du, men det kommer. det kommer.

3:57 AM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

haha tack så mycket!

kommer ihåg dig!

kul att du gillar min blogg även om jag kanske inte själv anser mig skriva så intellektuella grejer...

blogga på!

2:15 AM  

Post a Comment

<< Home