Wednesday, July 12, 2006

Timingen!


Maken till dålig timing har jag inte varit med om! När jag vaknade imorse kändes det som att någon pulat in två tennisbollar i min hals. Jag ringde med morgonrösten kvar till husläkarakuten och fick beskedet att det inte var någon idé att komma in idag, man skulle ändå inte kunna se på proverna vad det var jag hade fått. "Imorgon däremot". G thanks då jag är i Berlin liksom. Nu har jag så klart inga försäkringpapper eller nåt iordninggjort så jag hoppas verkligen det går över idag. Fatta att behöva äta penicillin i typ sju dagar under mina festveckor i Berlin! Nej jag vill inte tänka på det. Stå där på Berghain med en vatten i handen när alla runt omkring en är asfulla eller stenade. Panik!

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Är inte detta en utmärkt illustration till den allmänna lagen om alltings djävlighet? man blir alltid sjuk när man absolut inte kan/får.

6:06 PM  
Blogger Annamaria och Andrea said...

Ja verkligen! Brukar dock inte ha sådan här maximal otur tycker jag. Penicillin under de veckorna helt vigt åt hedonistiskt klubbande liksom. Vi får hoppas att det bara en en liten dvärg som sitter och boxar mig i halsen och som tröttnat och hoppar ut tills imorgon.

8:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

4:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

7:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Excellent, love it! Pornstars masters Easy online marketing service Cleveland incorporating companies In house video studio cameras Sexy adult couple movie galleries Tooth+whitening+rockville+center Accupuncture pain relief Achille web site marketing Herpes tamiflu Motorola smart phone pda treo Logo license plate frames Network marketing web site promotion web site adve Call centers virginia Delaware auto alarms Online marketing bethel delaware Mortgage financing of expensive home Bmw used x5 Zocor 20mg image picture guestbook

8:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

What a great site » »

9:41 PM  

Post a Comment

<< Home